Wij willen ons graag aan u voorstellen. Wij zijn CRS Nederland.

Een groothandel in schoonmaakchemicaliën en -materialen en -machines. Een groot deel van de schoonmaakchemicaliën die wij verkopen is ons eigen label welke wij zelf hebben ontwikkeld. Onze visie is dat wij geloven in de persoonlijke benadering. Wij hebben een webshop, maar bezoeken onze klanten liever persoonlijk. Naast het verkopen van producten geven we ook waar nodig advies als een service. Wij geloven dat wij op deze manier duurzaamheid voor ons en voor onze klanten, groot of klein, kunnen handhaven.

Wij leveren voor eigen gebruikt verschillende grote winkelketens, horeca, sportcentra, zwembaden, maar ook een diversiteit aan kleinere bedrijven.

Naast onze B2B en B2A hebben we ook een B2C-lijn van reinigingschemicaliën en -materialen, gespecialiseerd voor de moderne industriële gietvloeren, (natuursteen) tegelvloeren en laminaatvloeren die u tegenwoordig veel vindt. Onze particuliere consument verkopen bevinden zich in een beginfase maar groeien snel en zullen op korte termijn worden uitgebreid met meerdere producten gericht op particulier gebruik. U kunt de particuliere site vinden via de knop “bezoek particuliere site” op onze home pagina.

Wij zijn CRS Nederland

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op. Of meld u direct aan als nieuwe klant

ArrayNeem contact opKlant worden

Speciaal voor u geselecteerd

Ontdek onze
vloerwissers

Lees meer

Ontdek onze
reinigings producten

Lees meer