Over ons

CRS Nederland

De totaalleverancier van reinigingsproducten, onderhoudsproducten en schoonmaak  machines

CRS Nederland is opgericht op 1 mei 1995.

De visie voor CRS Nederland is om een totaal pakket te kunnen bieden op gebied van schoonmaakproducten, onderhoudsproducten en schoonmaakmachines welke goed op elkaar zijn afgestemd om zo het hoogste resultaat te kunnen bereiken en te behouden.

Door de jaren heen heeft CRS Nederland haar eigen chemie lijn ontwikkeld tot hoogstaande producten welke bestemd zijn voor algemeen industrieel en voedingsindustrie gebruik. Hierdoor bestaat 80% van onze chemie uit eigen label. Onze producten voldoen aan alle hygiëne voorwaarden en zijn uitermate geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie en o.a. zwembaden en sauna’s.

In de industrie en voeding is het uitermate belangrijk dat de te gebruiken producten voldoen aan de hygiëne vereisten van de desbetreffende branche. Door onze eigen chemie specifiek te ontwikkelen op problemenoplossingen voor de industrie en voedsel zijn er diverse eigen label producten ontstaan, waaronder onze welbekende IVR 2000 en de Neutrale vloerreiniger Plus. Deze producten zijn ondertussen zo goed doorontwikkeld dat ze sinds enige jaren ook door particulieren worden gebruikt voor o.a. gietvloeren en andere vloeren welke specifiek onderhoud behoeven op polymeerbasis.

Wij streven ten aller tijde naar ontwikkeling en groei samen met onze klanten en leveranciers en zullen onze producten daar waar nodig is ontwikkelen tot een groot succes.